LFC Women fosser videre - knuste Crystal Palace

Liverpool FC Women fortsetter opprykksformen.

Liverpool FC Women fortsetter i aller høyeste grad å vise opprykksform i Women's Championship. Søndag spilte de i likhet med herrelaget bortekamp mot Crystal Palace, og for damelaget ble det kalassifre nok en gang. 

Yana Daniels scoret to ganger før pause, og med en scoring fra Katherine Stengel mellom Daniels dobbel, kunne Matt Beards lag gå inn til pause med 3-0-ledelse mot et lag som forrige runde tok en sterk seier mot Durham. 

Palace hadde lite å svare med etter hvilen, og midtveis i andre omgang kunne Rachel Furness feie all tvil til side da hun satte inn Liverpools fjerde for dagen. 

Den imponerende sesongen til de røde fortsetter. Ubeseiret siden slutten av august, og med ti seiere, to uavgjort og kun ett tap så langt. Med ni runder igjen av sesongen er ledelsen ned til London City Lionesses på syv poeng, riktignok med en kamp mer spilt. 

Fortsetter de den imponerende poengfangsten kan LFC Women snart begynne å glede seg til å spille i Women's Super League til høsten!

LFC Women stilte med følgende lag søndag: 

Rachael Laws - Rhiannon Roberts (Charlotte Wardlaw fra 81), Leigh-Anne Robe, Niamh Fahey, Megan Campbell (Mekayla Moore fra 78) - Taylor Hinds, Missy Bo Kearns (Carla Humphrey fra 78), Rachel Furness - Yana Daniels (Ashley Hodson fra 78), Katherine Stengel, Leanne Kiernan (Jade Bailey fra 64).