Målfest for U18-laget

Liverpools U18-lag har scoret ti mål på to kamper denne uken!

Etter 4-1 over Burnley i FA Youth Cup i midtuken var det tilbake i Premier League U18 for Liverpools juniorer lørdag. Dagens motstander var Middlesbrough på bortebane, et lag som hadde muligheten til å ta igjen Marc Bridge-Wilkinsons gutter på tabellen med seier. Det klarte de på ingen måte mot Liverpool-gutter som var i scoringshumør.

Hjemmelaget fikk riktignok en drømmestart med scoring etter bare to minutter, men det skulle vise seg at det bare tente Liverpools unggutter. Lee Jonas utliknet etter ni minutter før et selvmål sørget for at kampen var snudd etter 13 minutter. 

Stortalentet og målmaskinen Oakley Cannonier scoret to ganger før pause, og dermed gikk Liverpool inn i garderoben med 4-1-ledelse. Cannonier har nå 23 mål denne sesongen.

Middlesbrough forsøkte seg på en opphenting da de reduserte tidlig i andre omgang, men Luke Chambers sørget for at det håpet raskt forsvant da han la på til 5-2 for Liverpool. 

Innbytter Josh Davidson fikk æren av å score ukens mål nummer ti for det unge laget da han satte inn dagens sjette etter 89 minutter. Liverpool tar med det tre viktige poeng for å beholde tredjeplassen på tabellen. Det er fem poeng opp til Blackburn og Manchester City som er nummer en og to. 

Dagens Liverpool-lag: 

Davies - Mabaya, Chambers, Miles, Jonas (Piling fra 66) - Bajcetic, McConnell, Frauendorf (Figuora fra 90) - Clark, Blair (Davidson fra 63), Cannonier.