Daily Mail:Newcastle har tatt kontakt med Liverpool om Nat Phillips

Det har vært et stille januarvindu så langt for Liverpools del, men Nathaniel Phillips kan forsvinne ut porten i løpet av den kommende uken.

Daily Mail skriver at Newcastle er desperate etter å sikre seg en ny midtstopper denne måneden, og skriver at nordøst-klubben nå har henvendt seg til Liverpool angående Nathaniel Phillips. 24-åringen er tilgjengelig for salg, og Liverpool skal ønske et sted mellom 10 og 15 millioner pund for spilleren.

The Magpies skal imidlertid ønske seg en låneavtale der de forplikter seg til å kjøpe engelskmannen dersom de holder seg i Premier League.

Liverpool har allerede avslått et bud på sju millioner pund fra Watford, mens det aldri ble noen reelle forhandlinger med PSV Eindhoven, da den nederlandske klubben kun ønsket å låne spilleren.

Newcastle-toppene skal ha hatt et møte mandag der de vurderte hvor de står i forhold til sine transfermål, når en drøy uke gjenstår før transfervinduet stenger. 

Nathaniel Phillips har kun vært involvert i tre kamper for Liverpool denne sesongen. Han var nylig tilbake i full trening etter at han brakk kinnbenet i Champions League-kampen mot AC Milan i desember.