Premier League-sjefen vil gjøre hverdagen strengere for uvaksinerte spillerne

Det er innkalt til Premier League-møte på fredag.

Fredag er det nytt møte mellom sjefene i Premier League og de 20 klubbene. De siste ukene har en rekke kamper blitt utsatt på grunn av smitteutbrudd, og mye av fokuset er nå på de spillerne som har valgt å ikke ta vaksinen.

Ifølge Daily Mail har 16 prosent av spillerne til nå takket nei til å få første vaksinedose.

Premier League-sjef Richard Masters har skrevet et brev til de 20 klubbene, og advart om at det kan komme til å bli vanskeligere for de uvaksinerte spillerne fremover. «Vi utforsker potensielle ytterligere tiltak knyttet til spillere og støtteapparat som fortsatt er uvaksinert», står det i brevet ifølge Daily Mail

Kan få det vanskeligere

Tabloidavisen skriver at det kan bli strengere restriksjoner på treningsfelt og på kampdag for de spillerne som har takket nei til vaksine. I brevet står det at de jobber med ulike tiltak som kan gjøre det vanskeligere for spillere som ikke er vaksinert.

Spillere og støtteapparat skal nå testes med hurtigtester hver dag før trening, og dagen før kamp. Det skal bli slutt på PCR-testing to dager i uken, slik det har vært fra 14. desember og frem til nå.

Liverpool er en av klubbene som har vært veldig åpen på at spillere og støtteapparat skal vaksineres, og Jürgen Klopp har blitt brukt i National Health Service (NHS) sin kampanje for å få folk til å vaksinere seg.