Her er laget mot Arsenal: Stiller kruttsterkt i semifinalen

Dette er laget som skal møte Arsenal på Anfield.

Det er duket for første semifinale siden 2019 for Liverpool, og en mulighet til å kvalifisere seg til ligacupfinalen for første gang siden 2016 - og å vinne trofeet for første gang på ti år. 

Det har ført til at mange har krevd at Jürgen Klopp stiller med et så toppet lag som mulig. Et lag som uansett selvsagt vil være uten bortreiste Mohamed Salah, Sadio Mané, Naby Keita, og skadede Thiago, Harvey Elliott, Nat Phillips og Divock Origi. 

Onsdag gikk Klopp langt i å bekrefte at Alisson Becker får sin debut i turneringen, og de røde stiller sterkt i alle ledd når Arsenal kommer på besøk. 

Den bakre femmeren er av ypperste klasse, mens Klopp har gått for et sterkt lag også på midtbanen og i angrepsrekka. 36 år gamle James Milner får muligheten til å imponere i kveld.

Arsenal opplyser at Martin Ødegaard har testet positivt for covid-19 og at han ikke er i troppen til kveldens kamp. De må også klare seg uten Thomas Partey og Pierre-Emerick Aubameyang som er i Afrikamesterskapet. Emile Smith Rowe er også ute.

Lagene

Liverpool: Alisson Becker - Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk, Andy Robertson - Jordan Henderson, Fabinho, James Milner - Diogo Jota, Roberto Firmino, Takumi Minamino. 

Innbyttere: Caoimhin Kelleher, Ibrahima Konaté, Joe Gomez, Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones, Kostas Tsimikas, Kaide Gordon, Neco Williams, Tyler Morton.

Arsenal: Ramsdale - Cedric, White, Gabriel, Tierney - Lokonga, Xhaka - Saka, Lacazette, Martinelli - Nketiah.

Innbyttere: Leno, Holding, Mari, Chambers, Tavares, Patino, Salah-Eddine, Hutchinson, Biereth.