Totalkollaps i juniorcupen

Liverpool ledet 3-0 over Chelsea med 20 minutter igjen å spille, men rotet det fullstendig til for seg selv og er ute av FA Youth Cup etter å ha tapt 4-3 på overtid.

En utrolig kamp i Kirkby, der Liverpool så ut til å holde stø kurs mot kvartfinalen i FA Youth Cup da de ledet 3-0 med 20 minutter igjen å spille.

Men Chelsea ville det annerledes, og en enorm sluttspurt av blåtrøyene snudde kampene fullstendig. De røde vil imidlertid lure på hvordan i all verden dette kunne skje.

Liverpool tok ledelsen før fem minutter var spilt i Kirkby. Kaptein Luke Chambers gikk på et enormt raid over halve banen og satte ballen kontant i mål.

Kaide Gordon doblet ledelsen seks minutter før pause, etter utmerket forarbeid av James Balagizi, og de fleste trodde at kampen var avgjort da Oakley Cannonier satte inn sitt 24. mål for sesongen før timen var spilt. Dette målet kom etter strålende forarbeid av Melkamu Frauendorf.

Snudde kampen i løpet av en halv omgang

Chelsea startet opphentingen i det 70. minutt da Charlie Webster skjøt, og ballen endret kraftig retning i Liverpool-forsvarer Lee Jonas før den gikk inn i hjørnet.

Sju minutter senere gjorde gjestene sitt andre mål, da et høyt innlegg fra venstre ble headet over keeper Davies og i mål, uten at noen Liverpool-forsvarere var i nærheten.

Utligningen kom i det 86. minutt, da Liverpool-forsvarer Mabaya forsøkte å klarere, og ballen traff en Chelsea-spiller og gikk i mål. Da trodde de fleste at dette ville gå til ekstraomganger, men den gang ei.

Kollapsen var fullstendig for de røde, da de slapp inn enda ett mål fire minutter på overtid, og nok en gang etter svakt forsvarsarbeid.

Dermed kunne Chelsea-spillerne slippe jubelen løs over en utrolig opphenting, og etter å ha vunnet 4-3 over Liverpool er blåtrøyene nå klare for kvartfinalen mot Blackpool eller Newcaste.

Liverpools lag: Davies, Davidson, Chambers, Miles, Jonas (McConnell 75), Mabaya, Frauendorf, Balagizi, Cannonier (Blair 80), Gordon, Clark (Pilling 90)

Reserver: Hewitson, Lucky, Gyimah