Konaté manglet på trening – dersom han er ute kan det gi Klopp kjempedilemma i forsvar

Det ser ikke ut til at Jürgen Klopp har noen nye skader.

Fredag ble Jürgen Klopp spurt om skadesituasjonen på pressekonferansen før kampen mot Manchester City, men kunne ikke si så mye.

De røde har fortsatt en rekke spillere ute med skade, som Trent Alexander-Arnold, Luis Diaz, Joel Matip, Naby Keita, Arthur Melo og Kaide Gordon – men heldigvis ser det ikke ut til å ha kommet noen nye etter kampen mot Rangers i midtuken.

Spillere som Curtis Jones og Alex Oxlade-Chamberlain deltok på treningen. Spillerne spilte i dag fotballtennis – noe som alltid virker å være populært på AXA Training Centre.

Konaté manglet

Da vi først publiserte denne saken, skrev vi at det ikke så ut til å være nye skader. Etter å ha sett gjennom en gang til etter tips, ser vi at Ibrahima Konaté manglet. 

Vi får krysse fingrene og alt vi har for at franskmannen ikke er skadet, men trener alternativt etter sin første kamp tilbake fra start etter nesten to måneder ute med skade.

Dersom franskmannen skulle være ute, har Jürgen Klopp et skikkelig dilemma. Da må Joe Gomez enten flyttes inn fra høyreback til midtstopper, med James Milner inn – eller debutant Calvin Ramsay – men det virker lite trolig etter at han ikke har vært i kamptroppen i de to siste kampene. Alternativet er at Gomez fortsetter på høyreback, med Nathaniel Phillips inn i midtforsvaret...

Se bildene i galleriet under.