Oxlade-Chamberlain, Robertson og Jones tilbake i trening!

Gode nyheter fra treningsfeltet dagen før møtet med Rangers.

Det har kommet noen tunge skadenyheter i kjølvannet av Arsenal-kampen. Trent Alexander-Arnold og Joel Matip må belage seg på to uker på sidelinjen, mens Luis Diaz ikke kommer til å spille igjen før etter vinterens fotball-VM. 

Heldigvis ga direktesendingen av tirsdagens treningsøkt før Champions League-møtet med Rangers noen gode nyheter også. 

Mandag fikk vi vite at Andy Robertson hadde begynt å trene for fullt, og han er å se på sendingen. Det samme er Curtis Jones, som nærmer seg spill igjen. Duoen kan være aktuelle til onsdagens kamptropp i Glasgow. 

Et ansikt vi ble overrasket over å se er Alex Oxlade-Chamberlain sitt, og det var et hyggelig gjensyn. 29-åringen har ikke spilt så langt denne sesongen etter at han pådro seg en hamstringskade i oppkjøringen. 

«The Ox» vil nok trenge tid før han er tilbake for fullt, og han kan uansett ikke spille Champions League ettersom han ikke er registrert i troppen. Men med en hel måned igjen til VM er det håp om å se midtbanespilleren i aksjon i noen av de ti kampene som venter de røde. 

Jürgen Klopp skal møte pressen for å komme med siste nytt tirsdag kveld. Pressekonferansen starter klokken 20.30 og du kan følge den her på liverpool.no.