Borteseier tre minutter på overtid: Se høydepunktene fra de siste Premier League-kampene før jul

Aston Villa vant endelig borte, og Manchester United måtte i overtida for å hente poengene.

Premier League-runden ble avrundet med to kamper søndag, og begge endte med seier for bortelagene.

Brighton - Aston Villa 1-2 (1-1):

Alexis Mac Allister (1), Danny Ings (20, 54).

Unai Emery har fått en god start på comebacket i England med seks poeng av seks mulige. Alexis Mac Allister utnyttet gjestenes forsøk på å spille seg ut, før klokka hadde kommet til minuttet.

Tidligere Liverpool-spiss Danny Ings skulle snu det hele. 30-åringen står nå med fire mål på de fire siste ligakampene, like mange som han hadde på de 26 før det.

Fulham - Manchester United 1-2 (0-1):

Christian Eriksen (15), Daniel James (62), Alejandro Garnacho (90+).

Da Eriksen skei inn 1-0 ble han den første dansken til å score i United-drakta siden målvakt Peter Schmeichel i 1995.

Ingen Cristiano Ronaldo eller Aleksandar Mitrović på Craven Cottage, men hjemmelaget trykket på for det. De fleste trodde James løp inn poeng mot gamle lagkamerater, men tre minutter på overtid fikk en 18-årig trille inn seieren.

Da går vi inn i den uvante pausen for vinter-VM.

Neste ligakamp for Liverpool er borte mot Aston Villa andre juledag. Før det venter Manchester City i Carabao Cup 19. desember.

Det er verdt å merke seg at Woverhampton er sist til jul, for første gang siden 2003/04. Den gang endte det med nedrykk for ulvene.