Carvalho-overgangen gikk i vasken - men Liverpool har fremdeles veldig gode muligheter

Fabio Carvalhos overgang til Liverpool ble ikke noe av i denne omgang, men det er gode muligheter for at han likevel kommer til klubben i sommer.

En rekke journalister tett på Liverpool FC melder at Fabio Carvalhos overgang fra Fulham ikke blir noe av fordi lånet tilbake til London-klubben ikke ble bekreftet i tide. 

I motsetning til i Premier League kan man ikke søke om å gjennomføre overganger etter deadline hos English Football League.

David Lynch, Neil Jones og Paul Gorst er journalistene som foreløpig har meldt om dette, i tillegg til Fabrizio Romano. Etter hvert har stort sett alle journalistene som følger klubben kastet seg på.

Paul Joyce i The Times kommer imidlertid med en noe positiv melding til tross for den skuffende nyheten som kom like over midnatt. Carvalho kan fremdeles bli Liverpool-spiller, og spiller og klubbene kan bli enige om en forhåndsbestemt avtale som trer i kraft når kontrakten er ute 1. juli. På den måten slipper man at et tribunal blir involvert.

Hvis ikke må de røde nå kjempe med andre klubber om å signere 19-åringen når kontrakten hans går ut med Fulham til sommeren. Da vil overgangssummen bli bestemt av et tribunal. Liverpool ønsket i utgangspunktet ikke å måtte belage seg på et tribunal denne gangen, men vil nå ikke ha noe valg dersom de virkelig ønsker å hente det unge talentet. Det var et tribunal som bestemte hvor mye Liverpool måtte betale for Harvey Elliott. Overgangssummen ble bestemt lenge etter at Elliott kom til Liverpool fra Fulham.

Carvalho hadde ikke fått spille for Liverpool før til sommeren uansett, ettersom Fulham var helt klare på at de ville ha unggutten på lån ut sesongen. Flere av journalistene tett på klubben skriver at det er gode muligheter for at en overgang kan skje til sommeren, så vi har neppe hørt navnet Fabio Carvalho for siste gang!