Hamstringskade for Thiago

Det var en hamstringskade som førte til at Thiago Alcantara måtte se ligacupfinalen fra sidelinjen.

Thiago Alcantara klarte ikke holde tårene tilbake da det ble klart at han måtte stå over ligacupfinalen på grunn av en skade han pådro seg i oppvarmingen. Etter kampen har vi heldigvis sett bilder av en spanjol i langt bedre humør når han feirer trofeet sammen med sine lagkamerater. 

Paul Joyce i The Times har opplyst at det var «en stram hamstring» som gjorde at Thiago måtte gi seg. Hvor alvorlig skade det er snakk om er foreløpig ikke kjent. 

Finalen mot Chelsea ville faktisk ha vært Thiagos debut i ligacupen. I stedet var det Naby Keita som startet til venstre i Liverpools midtbanetrio. 

Fra før er det kun Roberto Firmino som er ute med skade, men han er forhåpentligvis på bedringens vei. Allerede tirsdag kan det komme nye skadeoppdateringer fra Jürgen Klopp og Liverpool, inn mot onsdagens kamp mot Norwich i FA-cupen.