– Jeg ser det ikke som konkurranse

Sadio Mané kommenterer det faktum at Liverpool har hentet inn en spiller til i hans posisjon, i form av Luis Diaz.

Liverpool kjøpte Porto-vingen Luis Diaz i januarvinduet, og hentet dermed inn en spiller til i Sadio Manés posisjon mens senegaleseren var opptatt med Afrikamesterskapet. Nå er Mané tilbake i Liverpool-troppen som nybakt Afrikamester, og til CBS Sports har han delt sine tanker om Liverpools kjøp av Diaz.

– Luis er en god spiller. Da han kom til klubben, var jeg ikke her. Jeg var opptatt med Afrikamesterskapet, og så de to kampene han har spilt så langt, sier Mané.

Diaz imponerte med en målgivende pasning i debuten da Cardiff ble slått 3-1 i FA-cupen, og leverte også en meget god kamp da han spilte fra start for første gang i Premier League, da Leicester ble slått 2-0. 

Mané var tilbake i Liverpools startoppstilling da Burnley ble slått 1-0 på søndag, da Klopp valgte å spare Diaz for kultursjokket det er å møte Sean Dyches mannskap så tidlig i karrieren.

– Jeg spilte flere ganger mot Luis mens han var i Porto, så jeg vet hvor god han er. Jeg har nå tilbrakt noen dager sammen med ham, og han er en veldig hyggelig fyr, sier senegaleseren.

– Han vil helt sikkert gjøre det fra for Liverpool, for han har utrolige kvaliteter, og er veldig ydmyk. En veldig hardtarbeidende spiller.

– Liverpool tjener på det

Det blir veldig interessant å se hvem Jürgen Klopp velger fra start i angrepsrekka mot Inter. Finner han plass til både Mané og Diaz i startoppstillingen, eller benker han en av dem, eller til og med begge? Liverpool-manageren har alternativer i Mohamed Salah, Diogo Jota, Roberto Firmino, Takumi Minamino og Divock Origi.

– Jeg ser det ikke som konkurranse. Jeg ser dette som noe som gjør begge spillerne bedre. Dersom du ønsker å ha et godt lag, trenger du spillere av denne typen, er Manés filosofiske syn på saken.

– Vi er veldig glade for å ha spillere som dette i troppen, og at alle er skadefrie nå. Det som er sikkert er at vi alle tjener på det, fordi Liverpool tjener på det.

– Du tenker det vil styrke oss både i Champions League og Premier League, noe som er bra for oss spillerne, for klubben, og for fansen.

– Jeg tror alle vet at Klopp er en god manager. Han vil benytte seg av denne situasjonen, og sørge for at alle er fornøyde. Han vil gjøre som han alltid har gjort.