Laget er klart: Jones er tilbake i startoppstillingen

Curtis Jones er tilbake i laget etter å ha vært ute av kamptroppen tre kamper på rad.

Med Diogo Jota og Roberto Firmino ute er det muligheter for andre spillere til å vise seg frem i det tette kampprogrammet til Liverpool, og med fire dager igjen til ligacupfinalen har Jürgen Klopp igjen valgt å rotere litt på laget. Men i angrepsrekka fortsetter han med trioen som senket Norwich i helgen når Leeds kommer på besøk onsdag kveld. 

Spesielt kan vi legge merke til at Curtis Jones, som har vært ute av kamptroppen de tre siste kampene, er tilbake i startoppstillingen i kveld. 

Det samme er Fabinho og Thiago, som er side om side med Jones på midtbanen. I forsvar er Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson tilbake på backene, mens Joel Matip får fornyet tillit ved siden av Virgil van Dijk.

Denne gangen er det ikke funnet plass til Joe Gomez i spillertroppen. Heller ikke Harvey Elliott er med i troppen - men heldigvis er ingen av dem skadet. 

Lagene

Liverpool: Alisson - Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk, Andy Robertson - Thiago, Fabinho, Curtis Jones - Mohamed Salah, Sadio Mané, Luis Diaz. 

Innbyttere:  Caoimhin Kelleher, Ibrahima Konaté, James Milner, Naby Keita, Jordan Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain, Takumi Minamino, Kostas Tsimikas, Divock Origi.

Leeds: Islian Meslier - Stuart Dallas, Luke Ayling, Pascal Struijk, Junior Firpo - Raphinha, Mateusz Klich, Adam Forshaw, Rodrigo, Jack Harrison - Dan James. 

Innbyttere: Klaesson, Bate, Cresswell, Gelhardt, Kenneh, McCarron, Roberts, Shackleton, Summerville.