LFC Women fikk det tøft mot Englands beste lag

Liverpools damelag røk ut av FA-cupen.

Liverpools damelag har gjort det strålende i FA Women’s Championship denne sesongen, og har stø kurs mot opprykk til Women Super League, som er det øverste nivået.

I den divisjonen er det Arsenal som leder, og som for tiden er Englands beste lag.

Derfor ville det alltid bli tøft når Arsenal gjestet Prenton Park i FA-cupens femte runde. I tidligkampen søndag, som ble vist på Viaplay, klarte de røde å holde unna i starten.

Arsenal fikk kampen første mål da Rhiannon Roberts scoret selvmål etter 19 minutter. Katie McCabe la på til 2-0 for gjestene 10 minutter senere. De måtte bare vente to minutter til før Caitlin Foord la scoret 3-0-målet. Etter pause scoret Kim Little kampens siste mål, og fastsatte sluttresultatet til 4-0 til Arsenal.

Liverpool er med det ute av FA-cupen denne gang, men det kan likevel bli en god vår, som kan krones med opprykk tilbake til øverste nivå.

Liverpools lag: Laws, Hinds, Roberts (Wardlaw 64), Fahey, Robe (Campbell 56), Kearns (Humphrey 66), Holland (Furness 56), Stengel, Lawley, Kiernan, Daniels