Se hvem som var tilbake på treningsfeltet

Jürgen Klopp har en nesten fulltallig tropp å velge blant foran møtet med Leicester. Se bildene fra dagens Liverpool-trening her.

Over kan du se vår bildekarusell fra Liverpools treningsøkt på AXA Training Centre tirsdag. Mohamed Salah var tilbake på treningsfeltet, og slo av en passiar med manager Jürgen Klopp etter hjemkomsten fra Afrikamesterskapet.

Joe Gomez og Alex Oxlade-Chamberlain var tilbake i trening etter å ha vært koronasmittet, og dermed var det bare Sadio Mané som ikke var på plass på treningsfeltet i Kirkby. Han feirer fortsatt triumfen i Afrikamesterskapet hjemme i Dakar.

– Han er tilbake. Han er tilbake. Hovedpersonen, kan vi høre Virgil van Dijk si om sin lagkamerat Mohamed Salah i videoklippet over.

Den brasilianske duoen Alisson Becker og Fabinho var tilbake på treningsfeltet etter at de har vært opptatt med VM-kvalifiseringskamper mot Ecuador og Paraguay, og som en følge av det sto over FA-cupkampen mot Cardiff i helgen. Nå er de klare til innsats mot Leicester torsdag kveld.

19 år gamle Jarell Quansah og akademikeeperen Harvey Davies var blant ungguttene som deltok på treningen.