Pressekonferanse:– Mané vil møte på trening i dag, så får vi se hvor intense de siste dagene har vært

Under sin pressekonferanse fredag uttalte Jürgen Klopp at han ikke vil ta noen avgjørelse om Sadio Mané skal inkluderes i troppen mot Burnley før etter dagens trening.

Jürgen Klopp holdt pressekonferanse fredag formiddag. Du kan se pressekonferansen i vinduet under, eller lese vår tekstoppdatering fra pressekonferansen.

Pressekonferanse:

Om Sadio Mane vil være tilgjengelig

Sadio vil møte på trening i dag, og så tar vi en avgjørelse etter det. Vi får se hvor intense de siste dagene har vært for ham.

Om Hendersons ryggproblemer

Hendo vil være tilgjengelig, og vil spille mot Burnley på søndag. Det var planen hele tiden.

Om Gomez og Origi

Vi måtte ta en avgjørelse hvem som skulle sitte på benken. Vi spurte oss selv om vi ønsket to midtstoppere på benken. Begge disse spillerne vil trene i dag.

Om debuten til Luis Diaz

Han leverte en av de beste debutene jeg har sett fra en ny spiller, men vi får se hvordan han finner seg til rette. Vi har ikke hastverk med ham. Det var en god mulighet for å gi ham en start, med Sadio akkurat tilbake og Mo nylig tilbake etter en intens turnering. Ja, Luis viste seg frem.

Om å ha en fulltallig tropp

Det er godt å ha valgmuligheter og en slik kvalitet i troppen. Alle er skadefrie. Taki er i god form, Divock trener godt, Ox har spilt godt i angrepsrekka. Det er slike ting vi trenger. Vi hadde en periode 13-14 spillere ute samtidig.

Jeg foretrekker å snakke om troppen vår nå som den er fulltallig, isteden for når vi har få spillere tilgjengelig. Vi har aldri vært i denne situasjonen tidligere. 

Nå håper jeg at jeg ikke får meldinger om 4-5 skader i morgen!

Om Burnley

Jeg så dem mot United. De leverte en god kamp, spesielt i andre omgang. Det var en skikkelig laginnsats. De presset høyt.

De kan holde seg i ligane på grunn av kvaliteten de har i laget, så vi må være klare. Kampen vi spilte mot dem i august var en av de beste kampene vi har spilt mot Burnley siden jeg kom hit.