De utlånteWilliams tapte sin første kamp i Championship

Det er i toppen av Championship det har vært mest action for de utlånte denne helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Nat Phillips fikk helgens kamp utsatt på grunn av uværet i England.

Neco Williams startet da Fulham gikk på et litt overraskende hjemmetap selv om de møtte formsterke Huddersfield. Fulham kom under 2-0 til pause, og reduseringen til 2-1 kom for sent da det kun gjensto åtte minutter. Williams spilte hele kampen på høyrebacken. Fabio Carvalho, som Liverpool ønsker seg, spilte også hele kampen for Fulham og hadde en del fine detaljer i kampen.

Sepp van den Bergspilte fra start på høyresiden av Prestons trebackslinje på lørdag, og spilte ikke høyre vingback slik han har gjort store deler av sesongen. Preston tapte 3-2 på hjemmebane mot et Reading som kjemper med nebb og klør for å beholde plassen i Championship. Fem minutter på overtid fikk Liverpool-spilleren et gult kort.

Ben Daviessatt på benken og var ubenyttet reserve da Sheffield United knuste Swansea hele 4-0. Resultatet gjør at «the Blades» nå er oppe på playoff-plass.

LEAGUE TWO

Paul Glatzel er skadet, og fikk ikke vært med i troppen på sin 21-årsdag på lørdag. Tranmere spilte 1-1 hjemme mot Port Vale etter å ha sluppet inn i det 94. minutt. Tranmere er nummer to i League Two.

Jake Cainstartet på midtbanen og spilte 76 minutter i helgens kamp mot Mansfield Town. Kampen endte 1-1, mot et Mansfield som er ubseiret i 12 kamper på rad i League Two. Newport er nå nummer åtte på tabellen.

NATIONAL LEAGUE

Vitezslav Jaros spilte hele kampen og holdt nullen da Notts County slo Eastleigh 2-0 på lørdag. Notts County er på 8. plass i National League.

NORTHERN PREMIER

Liam Hughes fikk kampen sin avlyst mot Whitby Town FC på grunn av uværet og overvann.

Skottland

PREMIER LEAGUE

Ben Woodburn startet på benken men kom inn i det 65. minutt da Hearts tapte 2-1 borte mot St. Johnstone. Det var et overraskende resultat, for Hearts er nummer tre i ligaen og St. Johnstone kjemper med nedrykk.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff var suspendert da Queen's Park spilte 1-1 borte mot East Fife.

Wales

WELSH PREMIER LEAGUE 

Jakub Ojrzynski har to ukers pause og ikke kamp igjen før 26. februar.

Spania

LALIGA2

Anderson Arroyo og Mirandes tapte 2-1 borte mot Almeria, med Arroyo i midtforsvaret. Mirandes er nummer 18 av 22 i Segunda Division.