Det blir tirsdagskamp mot Manchester United

Hele aprilprogrammet i Premier League er nå klart.

Etter langt om lenge er nå hele kampprogrammet for Premier League i april satt, etter at tv-selskapene har valgt sine tidspunkter. For Liverpools del er nytt tidspunkt satt for ytterligere fire kamper, melder klubben på sine nettsider.

Det blir bortekamp mot Steven Gerrards Aston Villa lørdag 16. april klokken 18.30, men kampen må flyttes dersom Liverpool slår ut Nottingham Forest av FA-cupen i helgen. Semifinalene er nemlig satt opp den helgen. 

Storkampen mot Manchester United på Anfield, som egentlig skulle blitt spilt førstkommende helg, skal spilles tirsdag 19. april klokken 21. Et uvanlig tidspunkt for en slik kamp. 

Den påfølgende helgen blir det Merseyside-derby på Anfield. Møtet med Everton er satt opp søndag 24. april klokken 17.30, men kan bli flyttet dersom Liverpool kommer til semifinalen i Champions League og skal spille den påfølgende tirsdagen. 

Den siste kampen i april blir tidligkamp borte mot Newcastle United. Den spilles lørdag 30. april klokken 13.30. 

Samtlige kamper vises på TV 2 sine plattformer i Norge. 

Aprilprogrammet ser nå slik ut: 

2.4 LFC - Watford kl. 13.30
10.4 Man. City - LFC kl. 17.30
16.4 Aston Villa - LFC kl. 18.30
19.4 LFC - Man. Utd kl. 21.00
24.4 LFC - Everton kl. 17.30
30.4 Newcastle - LFC kl. 13.30