Edwards kan bli ny sportsdirektør i PSG

Michael Edwards kan erstatte Leonardo i Paris Saint-Germain.

Etter denne sesongen er Michael Edwards ferdig som sportsdirektør i Liverpool, etter ti ekstremt vellykkede og suksessrike år.

Det har vært mye snakk om hvor hans neste jobb skal være. Han har blitt linket til nyrike Newcastle United og til Real Madrid. Nå kan han ende opp i Paris Saint-Germain, ifølge Telegraph

Edwards skal være på PSG sin liste over mulige kandidater til å ta over for Leonardo. Det er krise i den franske hovedstaden, etter at Kylian Mbappé og co kollapset mot Real Madrid og røk ut av Champions League.

Champions League er det store målet for eierne fra Qatar, og så langt har de ikke klart å vinne den turneringen.

Flere kandidater

Edwards skal ikke være den eneste kandidaten. Andrea Berta fra Atletico Madrid er også nevnt, og det samme er Giovanni Rossi i Sassuolo.

Hugo Viana, en portugisisk midtbanespiller som en gang var linket til Liverpool men endte opp i Newcastle, har hatt suksess i en slik rolle for Sporting, som vant ligaen i Portugal i fjor.

I Liverpool er det Julian Ward som kommer til å ta over sportsdirektørjobben. Det er nå en overlappingperiode, der Edwards er ansatt i klubben og hjelper sin etterfølger. Det var Ward som tok seg av forhandlingene og signerte Luis Diaz i januarvinduet.