Europa-eventyret er over for Liverpools unggutter

Det ble exit i kvartfinalen i UEFA Youth League for Liverpools U19-lag.

Liverpools U19-lag måtte til slutt bukke under for vedvarende italiensk press da de tirsdag røk ut av kvartfinalen i årets UEFA Youth League. Marc Bridge-Wilkinsons unge lag, som var uten en småskadet Kaide Gordon, måtte se seg slått etter to scoringer fordelt på tre minutter midtveis i andre omgang, og seieren til italienerne var fortjent.

Keeper Fabian Mrozek måtte gjøre redninger før han gikk ut med en fotskade etter 25 minutter. 17 år gamle Luke Hewitson kom inn til sin debut i turneringen og gjorde sakene sine bra. Han holdt de røde inne i kampen, og til pause stod det 0-0.

Liverpool yppet seg tidlig i andre omgang, men Juventus tok igjen kontroll etter en times spill. 66 minutter var gått da Fabio Miretti satte inn kampens første mål, og bare tre minutter senere var Ange Josue Chibozo frempå og doblet ledelsen.

Marc Bridge-Wilkinson gjorde bytter i et forsøk på å hente opp ledelsen til Juventus, men det ble med forsøket. Dermed endte det i kvartfinalen i årets utgave av turneringen - ett steg lenger enn det Liverpool klarte sist de var med. I fjor ble UEFA Youth League avlyst på grunn av pandemien.