Fem strake ligaseiere for Liverpool U18

Juniorene har virkelig funnet formen.

Etter at Liverpools juniorer i midtuken slo ut Genk av åttedelsfinalen i UEFA Youth League, da som U19-lag, var det tilbake til Premier League U18 lørdag. Bortekamp mot bunnlaget Stoke stod på menyen, og Marc Bridge-Wilkinsons gutter fortsatte den gode formen.

Oakley Cannonier og Bobby Clark kombinerte for de rødes første mål etter 56 minutter. Første omgang endte målløst. Det var Clark som satte inn det viktige ledermålet.

Deretter satte hjemmelaget inn et voldsomt press, og Liverpools unge polske målvakt Fabian Mrozek var viktig for å holde på ledelsen.

Da Stoke fikk rødt kort ti minutter før slutt begynte det å lukte tre poeng for ungguttene fra Merseyside, og spikeren i kista kom ved Harvey Blair etter 88 minutter, på assist fra Melkamu Frauendorf. Liverpools U18-lag vant 2-0 og tok sin femte strake seier i ligaen. Dermed er laget helt oppe på andreplass, fem poeng bak serieleder Manchester City.