Pressekonferanse:– Vi må gjøre endringer fordi mange spilte 120 minutter

Vi fulgte Jürgen Klopps pressekonferanse før møtet med Norwich.

Følg pressekonferansen i Youtube-vinduet øverst eller i liveoppdateringen under.

Pressekonferanse

Hei og velkommen til livedekning av pressekonferanse før møtet med Norwich i FA-cupen. Jürgen Klopp er på plass klokken 14.

Tidlig på plass!

Klopp er tidlig på plass i dag. Får spørsmål om laget fremdeles er mentalitetsmonstre og muligheten for å vinne fire titler. 

– Når vi ser tilbake på kampen mot Chelsea, var mentaliteten til begge lag på utrolig nivå. Tempoet var utrolig. Begge lag prøvde å spille fotball og forsvare seg i 120 minutter. Det var ikke tvil om mentaliteten til noe lag. Konsentrasjonsnivået fra begge lag var utrolig gjennom hele kampen. 

– Keeperne. Kellehers siste redning mot Lukaku beviste det. Og det var samme nivå i straffekonken. 

– Vi skal prøve å gjøre dette resten av sesongen. Men ingen lag har noensinne vunnet en kvadrupel. Vi har vunnet ligacupen, er bak City i ligacupen, skal møte Norwich i morgen etter 120 minutter søndag, så skal vi møte West Ham. Vi tenker ikke på noe som det. Vi vil bare sørge for å møte Norwich.

Kompliment at folk snakker om kvadrupel?

– Vi tenker ikke på at det er noe vi kan klare. Det er bedre at folk tror vi kan klare flotte ting i stedet for at de tror vi er ubrukelige, men det er ikke noe vi tenker på. 

FA har kontaktet Harvey Elliott etter feiring med bluss

– Vi har ikke snakket sammen ennå. Harvey er en ung mann, og gjorde en feil. Jeg skal snakke med ham og det kommer ikke til å skje igjen. Det er ikke det verste man kan gjøre, men jeg forstår at det er feil. Jeg ble også revet med, og jeg er fire ganger eldre enn Harvey. Det viktigste er at det ikke skal skje igjen.

Thiago

– Det var et følelsesladet øyeblikk. Jeg så hele oppvarmingen og kom inn da fysioene sa at han følte noe. Da måtte vi ta avgjørelsen. Når du er så nære å spille en finale, for en spiller som har vunnet like mye trofeer som resten av troppen til sammen. Jeg likte ikke å se han sånn, selvsagt. 

– Han har det bra igjen, men er ikke kvitt skaden. 

– Vanskelig å si når han er tilbake. Ikke sikkert til helgen, kanskje mot Inter Milan, definitivt etter det. 

Hvordan skal man unngå å bli for oppglødd med tanke på kvadrupelen?

– Det er ikke noe vi tenker på. Jeg skjønner ikke hvordan dere snakker så mye om det. Med all kvaliteten City har hatt de siste årene, og de har ikke klart det. 

– Det kommer vanskelige kamper hele tiden. Du må være fokusert på neste steg. Det er det vi gjør.

Laget må fokusere mot Norwich

– Vi får se. Det er ikke noe stort problem. Det er sjelden man vinner noe før sesongen skal inn i den avgjørende fasen. Men det er aldri noe problem med fokus for oss. Vi skal møte et Premier League-lag i morgen. Vi møtte dem og hadde problemer. 

– Vi må gjøre endringer fordi mange spilte 120 minutter. Jeg er trygg på at vi tar kampen veldig seriøst. 

– Det var en utrolig atmosfære på Wembley, så jeg håper på det samme i morgen. 

Måtte feiringene begrenses?

– Vi ventet bare flyet. Vi måtte vente på dopingkontrollen. Det tok veldig lang tid. Festen var i garderoben, før alle var i bussen og vi ventet på at den siste skulle komme fra kontroll. Vi hadde høy musikk på bussen, ingen musikk på flyet og kanskje noe musikk i bilene. Vi var hjemme halv ett om natten. I går fikk guttene fri, og nå trener vi igjen, og feiringene gikk ikke for langt. 

Luis Diaz

– Han var utslitt nok etter finalen. Han gjorde det veldig bra. Vi trenger slik kvalitet. Vi har ikke forvirret ham med for mye informasjon. Han vet hvordan han skal spille og gjør det veldig bra. Imponerende start, og vi håper det fortsetter. 

– Han ble sliten mot slutten av kampen, men kjempet hardt. 

– Det var en utrolig intens kamp. I denne kampen gikk begge lag for det og intensiteten var utrolig. 

Det var alt

Det var alt fra den åpne delen av Klopps pressekonferanse i dag.