Klopp om en mulig kontraktsforlengelse:– Jeg vet ikke

Før cupkampen mot Norwich svarte Jürgen Klopp på spørsmål om sin egen kontraktsituasjon i Liverpool.

Jürgen Klopps kontrakt med Liverpool løper ut sommeren 2024. Tyskeren har altså bare drøye to år igjen på Anfield, dersom han ikke forlenger denne avtalen. I går kveld fikk han spørsmål av ITV om det er aktuelt å forlenge avtalen.

– Jeg vet ikke. Jeg vet virkelig ikke, lød svaret.

– Ting tar tid. Vi trenger selvsagt tiden. Eierne er interesserte i utvikling, så det handler ikke bare om å levere akkurat nå, fortsatte Liverpool-manageren.

Klopp ble ansatt som Liverpool-manager i oktober 2015, og har i løpet av sine drøye seks år i klubben vunnet både Champions League, Premier League, klubb-VM, den europeiske supercupen og ligacupen. FA-cuptrofeet er det eneste han ikke har i samlingen, i tillegg til Europa League, hvor han har en tapt finale med Liverpool på CV-en. 

Har snakket om å ta et friår

Mange har spådd at Aston Villa-manager Steven Gerrard vil avløse Klopp i managerstolen på Anfield når kontrakten til tyskeren løper ut sommeren 2024. Liverpool-legenden ble ansatt som Villa-manager i november, etter at han hadde stor suksess i Skottland, som Rangers-manager.

Da Klopp fikk spørsmål om sin kontraktsituasjon i september svarte han som følger:

– Det er hyggelig å bli spurt om mine fremtidsplaner igjen og igjen. Når kontrakten min med Liverpool går ut, når det måtte bli, vil jeg først måtte finne ut hvordan det er å leve et normalt liv igjen. Jeg vil ta et friår. Jeg har aldri hatt det. Men jeg er veldig komfortabel her. 

– Det kan være godt med et friår. Det er så mange gode trenere der ute.