Keita fikk en kneskade mot Forest, og har trukket seg fra landskampene

Naby Keita ble byttet ut midtveis i annen omgang mot Nottingham Forest, og nå viser det seg at årsaken til byttet var en kneskade.

Naby Keita skulle representere Guinea i to privatlandskamper nå i slutten av mars, men Liverpool-spilleren har trukket seg fra landskampene etter at han fikk en kneskade i cupkampen mot Nottingham Forest. 

27-åringen startet kampen mot Championship-klubben, og spilte 64 minutter av søndagens kvartfinale, før han ble byttet ut og erstattet med Jordan Henderson.

Midtbanespilleren var ikke synlig skadet da han ble byttet ut, men fotballforbundet til Guinea har nå bekreftet at midtbanespilleren ikke vil slutte seg til landslagstroppen fordi han har fått et kneproblem. Det sies ingenting om hvor alvorlig skaden er.

Keita ble tatt ut i Guinea-troppen til privatlandskampene mot Sør-Afrika den 25. mars og Zambia den 29. mars. Nå blir han isteden hjemme på Merseyside.

Afrikaneren er den andre Liverpool-spilleren som har trukket seg fra landskampene mot slutten av denne måneden på grunn av skade. Trent Alexander-Arnold måtte trekke seg fra England-troppen på grunn av en hamstringskade.