FA-cupenKvartfinalemotstander får vi først vite i kveld, men nå er datoen klar

Det er bare snaue to uker til kvartfinalene i FA-cupen. I kveld finner Liverpool ut motstanderen sin.

For første gang under Jurgen Klopps ledelse har Liverpool tatt seg videre til kvartfinalen i FA-cupen. De rødkledde fikk en drømmetrekning til kvartfinalen.

På motsatt banehalvdel i kvartfinalen kommer enten Nottingham Forest eller Huddersfield til å stå. Mandag kveld skal det avgjøres hvem motstanderen blir, og den kampen blir nok severdig.

Liverpool FC har nå bekreftet at kampen skal spilles søndag 20. mars kl. 19.00 norsk tid. Et litt uvanlig tidspunkt. Det er ITV som viser kampen i England. I Norge sitter NENT med rettighetene.

De røde møter Arsenal på bortebane onsdagen før, og så kommer det en ny landslagspause etter kvartfinalen i FA-cupen. 

Høytflyvende Huddersfield

For det er to svært interessante lag som møtes til den siste kampen i FA-cupens 5. runde.

Huddersfield Town ledes av Carlos Corberan, som var assisten til Marcelo Bielsa i Leeds United før han fikk tilbudet om å lede Huddersfield før 2020/21-sesongen.

Der har han bygget et svært slagkraftig lag med mange av de samme prinsippene som ledet Leeds United tilbake til Premier League, og laget fra Yorkshire spiller attraktiv fotball under spanjolens ledelse.

I skrivende stund ligger Huddersfield på 2. plass i Championship, men bare ett poeng foran Bournemouth som har fire kamper mindre spilt.

FREMMADSTORMENDE: Under Corberans ledelse har Huddersfield blitt et severdig lag.

FREMMADSTORMENDE: Under Corberans ledelse har Huddersfield blitt et severdig lag.

Liverpool-link i Forest

Nottingham Forest ledes på sin side av Steve Cooper, som har en fortid i akademiet til Liverpool.

Waliseren tok over skogvokterne i innledningen av denne sesongen, og siden den gang har laget hatt en stigende formkurve. For øyeblikket ligger de på en niendeplass, bare tre poeng bak en plass i playoffen.

Kampen starter 20.30, og sendes på V Sport 1 og Viaplay.