Salah trente ikke mandag

Mohamed Salah er ikke å se på treningsbildene, men Ibrahima Konaté er tilbake.

Mohamed Salah måtte byttes ut kort tid etter straffescoringen mot Brighton i lørdagens kamp, og det kan virke som han trenger litt tid for å bli kvitt skaden i foten. På mandagens treningsbilder fra Kirkby er han ikke å se, og ifølge Echo-journalist Ian Doyle er Salah eneste fravær fra førstelaget på trening. Heller ikke James Milner er å se på bildene, men årsaken er ikke kjent. 

Det er hyggelig å se Ibrahima Konaté tilbake i trening etter at han slet med en muskelskade forrige uke. 

Når det gjelder Salah vet vi ikke mer enn at det er en skade i øvre del av foten. Jürgen Klopp sa etter kampen at det muligens dreide seg om en strekkskade. 

– Det var i situasjonen der han forsøkte å skyte før straffesparket, men forsøket ble blokkert. Jeg tror han overstrekte foten litt. Han følte det litt høyere i foten, men han var ikke så veldig bekymret. Jeg er ikke helt sikker på hva det betyr. Vi får bare se hvordan det går, sa Klopp som også opplyste om at Salah ikke trodde det var snakk om en alvorlig skade. 

– Vi vet selvsagt at Mo ikke er skadet så veldig ofte, og slik håper jeg det fortsetter. Han tror det skal gå bra, men vi får se. Vi kunne se at han ikke kunne gå skikkelig, så vi må helt klart undersøke dette mer nøye, sa Klopp. 

Et utvalg av dagens treningsbilder kan du se øverst i saken.