Sponsoren vil ikke ha navnet sitt på Chelsea-drakten

Allerede i kveld har Chelsea kamp.

Det har vært en utrolig dag for Chelsea Football Club, etter at myndighetene innførte sanksjoner mot Roman Abramovich i formiddag.

Den russiske oligarken har jobbet aktivt for å selge klubben den siste uken, som følge av Russlands invasjon av Ukraina og Abramovich sitt forhold til Kreml og Vladimir Putin. Selv om det skal ha vært mange interesserte parter, var ikke klubben solgt da Storbritannia innførte sine sanksjoner.

Torsdag skal klubben være i samtaler med myndighetene om spesialordningen, som gjør at Chelsea fortsatt skal spille kamper og til en viss grad være i drift. Det er slutt på salg av billetter og supportereffekter – men de kan fortsatt lønne spillerne og reise til og fra bortekamper, med en stor begrensning i hvor mye penger de kan bruke.

The Telegraph melder i kveld at det er tre amerikanske investorgrupper som nå kjemper om å få kjøpe London-klubben. Selv om Abramovich og Chelsea sine midler fryses, kan klubben fortsatt selges og gis ny lisens for vanlig drift.

Må fjerne sponsor på draktene

Premier League har bekreftet at Chelseas bortekamp mot Norwich i kveld skal spilles som planlagt. Thomas Tuchel og co var trolig allerede på plass i Norwich da deres hovedsponsor Three suspenderte sponsoravtalen de har med klubben.

De betaler 40 millioner pund i året for å være klubbens draktsponsor, og skal ha krevd at logoen deres fjernes fra draktene og fra Stamford Bridge inntil videre.

Også Hyundai, som har logoen sin på ermene på Chelsea-draktene, vurderer nå sitt samarbeid med Chelsea.

Det skal bli spennende å se hvordan draktene ser ut i kveldens kamp mot Norwich.

Samtidig har det tatt fyr på sosiale media og i engelske aviser. Jamie Carragher skriver i sin spalte for The Telegraph av Manchester United bør utnytte denne situasjonen og stikke av med Tuchel som sin nye manager.