Thiago, Matip og Firmino tilbake i trening - to av dem ser også ut til å rekke Inter-kampen

På mandagens pressekonferanse kom Klopp med en svært positiv oppdatering på skadefronten.

Da Thiago Alcantara satt i tårer på Liverpools benk etter at han måtte kaste inn håndkleet i oppvarmingen til ligacupfinalen fryktet flere at et nytt langt opphold på sidelinjen ventet for spanjolen. 

30-åringen har slitt med å holde seg skadefri over lengre perioder i rødt, og spesielt denne sesongen har man virkelig sett hvor viktig han er for laget. 

Nøkkelspillere tilbake

Da var det ekstra godt å høre på mandagens pressekonferanse at Thiago nå er tilbake i trening, og sannsynligvis er tilgjengelig mot Inter Milan allerede tirsdag kveld. 

Det samme gjelder Joel Matip, selv om det var noe mer forventet. Han var utelukket mot West Ham grunnet sykdom (ikke korona).

– Alle trente for fullt i går (Matip, Thiago og Firmino), men vi er ikke sikre enda. Vi må se hvordan de reagerer på treningen i dag. Thiago bør nok gå bra, Joel var bare ute noen dager så det bør gå bra, bekreftet Klopp på pressekonferansen. 

TILBAKE: Joel Matip er klar igjen etter en liten sykdom.

TILBAKE: Joel Matip er klar igjen etter en liten sykdom.

Firmino i full trening, men trenger litt mer tid

Roberto Firmino var også tilbake i full trening søndag, men etter å ha vært ute i en måneds tid trenger han mer tid. 

– Med Bobby (Firmino) må vi trå litt mer varsomt ettersom han var ute lenger. Vi må se om det gir mening å gi ham noen flere dager med trening, forklarte manageren. 

Med et kampprogram stappet med viktige kamper er dette fantastiske nyheter for Klopp og co!