U23-laget holdt nullen på Etihad Stadium

Det var ikke bare førstelaget som spilte kamp søndag kveld.

Manchester City U23 - Liverpool U23 0-0

Samtidig som Liverpools førstelag tok seg til semifinalen i FA-cupen, var også klubbens U23-lag i aksjon. De møtte ligaleder Manchester City, i en kamp som ble spilt på Etihad Stadium.

Det var snakk om Conor Bradley som et alternativ på høyrebacken før kvartfinalen mot Nottingham Forest, men han var ikke i troppen, og startet for Barry Lewtas sit t U23-lag på Etihad. Det gjorde også Rhys Williams og Leighton Clarkson.

Det var en sjansefattig kamp, men de røde hadde en veldig stor mulighet til å stjele alle tre poengene på overtid ved Dominic Corness.

De røde ligger midt på tabellen i Premier League 2.

– Det var en fin erfaring for guttene å spille på Etihad, og en veldig god kamp mellom to lag. Vi skapte noen gode sjanser, og det samme gjorde City, sa Lewtas til Liverpoolfc.com

Lewtas var etter kampen opptatt av sin debutant mellom stengene.

– Oscar var fantastisk for oss i debuten sin, og gjorde noen veldig gode redninger. Han gjorde det utrolig bra. Distribusjonen hans var strålende, og han tok gode avgjørelser, sa U23-sjefen.

Liverpool U23: Kelly, Bradley (Corness, 78), Norris, Williams, Koumetio (Quansah, 66), Clarkson, Bearne, Morton, Woltman, Clayton, Balagizi (O’Rourke, 69).

Ubrukte reserver: Hewitson, Wilson.