– Vi får se, men han tror ikke det er alvorlig

Jürgen Klopp om Mohamed Salahs skade.

Mohamed Salah gjorde sitt 20. ligamål for sesongen, og Liverpools mål nummer 2000 i Premier League, da han satte et straffespark i mål etter en drøy times spill mot Brighton. Like etterpå måtte egypteren forlate banen med en skade, og ble byttet ut til fordel for Diogo Jota.

Etter kampen fikk Jürgen Klopp spørsmål om Salahs skade av BT Sport.

– Vi får se. Han tror ikke det er alvorlig, svarte Liverpool-manageren.

– Det var i situasjonen der han forsøkte å skyte før straffesparket, men forsøket ble blokkert. Jeg tror han overstrekte foten litt.

– Han følte det litt høyere i foten, men han var ikke så veldig bekymret. Jeg er ikke helt sikker på hva det betyr. Vi får bare se hvordan det går.

– Vi vet selvsagt at Mo ikke er skadet så veldig ofte, og slik håper jeg det fortsetter. Han tror det skal gå bra, men vi får se. Vi kunne se at han ikke kunne gå skikkelig, så vi må helt klart undersøke dette mer nye. 

Har valgmuligheter

– Når Mohamed Salah setter seg ned vet du at ikke alt er helt som det skal være. 

– Vi hadde tatt ham av banen uansett hva stillingen hadde vært. Vi har valgmuligheter. Bobby Firmino spilte ikke engang i dag. 

– Jeg så med en gang at han var skadet. Så gikk det ganske raskt. Straffesparket, og bang, bang. Etterpå satte han seg ned. Jeg vet ikke om dette har skjedd før med Mo, om jeg skal være ærlig.

Salah har nå vært involvert i 158 Premier League-mål for Liverpool. Han har gjort 115 mål, og slått 43 målgivende pasninger. Det er likt med Robbie Fowler, og bare Steven Gerrard kan vise til bedre tall. Den tidligere Liverpool-kapteinen var involvert i 212 ligascoringer. Gerrard gjorde mål 120 selv, og slo 92 målgivende pasninger.