Rykker opp:Damelaget er tilbake i det gode selskap etter å ha vunnet Championship

LFC Women rykket opp fra Championship i dag, etter at de slo Bristol City i toppoppgjøret på Ashton Gate.

LFC Women trengte ett poeng fra bortekampen mot Bristol City i dag, og tok like godt alle tre, da de vant 4-2 på Ashton Gate. Dermed vil de helrøde være tilbake i FA Women's Super League fra neste sesong.

Nimah Fahey ga Liverpool en tidlig ledelse. Scoringen kom etter klabb og babb i feltet, i etterkant av et langt innkast.

Vertene svarte med å utligne nesten umiddelbart, 14 minutter ut i kampen.

Seks minutter før pause sendte Jas Matthews Liverpool i føringen på nytt. Et frispark ble slått inn i feltet, og Matthews var den første til å reagere på nedfallsfrukten, og satte ballen kontant i mål.

Tidligere Vålerenga-spiller Katie Stengel gjorde så Liverpools tredje mål etter en times spill. Et langt innkast fra Campbell ble headet videre av Furness til Stengel, som avsluttet fra kloss hold.

Dette var Stengels sjuende scoring for sesongen.

Bristol City skapte ny spenning i kampen med et reduseringsmål drøye tjue minutter før slutt, men det gikk bare ti minutter før innbytter Missy Bo Kearns gjorde 4-2 etter godt forarbeid av Stengel. Den tidligere Vålerenga-spilleren tok seg ned til dødlinja og la tilbake i feltet. Etter litt frem og tilbake satte Kearns ballen i mål.

Liverpools lag: Laws, Roberts, Fahey, Matthews, Campbell (Wardlaw 67), Hinds, Holland (Kearns 67) , Furness (Bailey 84), Lawley (Humphrey 84), Stengel, Kiernan (Daniels 67).