Fra neste sesong opererer Liverpool FC med lojalitetskreditt for billettkjøp i cupene igjen

Liverpool-supporterne har allerede i et par uker kunnet fornye sine sesongkort på Anfield, og nå har klubben også kommet med informasjon når det gjelder hjemme- og bortekamper i cupene.

Liverpool FC har frosset prisene på sine sesongkort for sjuende året på rad, og sesonkortholdere på Anfield har allerede i et par uker nå kunnet fornye sine sesongkort. Dette må være gjort innen tirsdag 24. mai.

Nå som koronapandemien er over opplyser Anfield-klubben at man vil gå tilbake til den gamle ordningen når det gjelder lojalitetskreditt for både hjemme- og bortekamper i cupene fra og med 2022/23-sesongen. Kjøp av billetter til cupkamper i 2022/23 vil med andre ord bli et salgskriterium for cupkamper i fremtidige sesonger.

Liverpool FC har installert såkalte rail-seter på The Kop i områdene 304, 305 og 306, samt på radene 61 til 68 i områdene 202 og 208. Det er også installert slike seter i nedre Anfield Road Stand. Dette betyr at supportere skal kunne stå trygt i disse områdene under feiring av mål og andre nøkkelsituasjoner. 

Sesongkortholdere som ønsker å flytte til et annet område på grunn av innføringen av rail-seter kan finne mer informasjon om dette her.

Kan ta en pause på ett år

Sesongkortholdere kan også be om å ta en pause på ett år også i 2022/23, dersom de av en eller annen grunn ikke kan benytte sesongkortet sitt, for så å fornye sesongkortet igjen foran 2023/24-sesongen. Dette gjelder imidlertid kun for fans som ikke benyttet seg av dette tilbudet i 2021/22.

Sesongkortholdere kan også benytte seg av klubbens såkalte Ticket Exchange i 2022/23, og dermed få igjen kostnaden for kampbilletten dersom setet blir resolgt til kamper de ikke kan gå på. Sesongkortholderne kan alternativt benytte seg av muligheten til å overføre billetten sin til famile og venner til enkeltkamper de selv ikke kan gå på

Liverpool FC vil fortsette med NFC-teknologi (Near Field Communication), altså elektroniske kampbilletter på mobiltelefon.

Sesongkortholdere trenger ikke å laste ned NFC-passet på nytt foran den nye sesongen, da passet de lastet ned foran denne sesongen fortsatt vil være gyldig.