Premier League-klubb viste interesse for «Ox»

Alex Oxlade-Chamberlain kunne blitt solgt.

Denne sesongen har Alex Oxlade-Chamberlain vært involvert i 29 kamper, men kun 17 av kampene har kommet fra start. Og av de 17, har han blitt byttet ut i 13 av dem. Totalt har det blitt 1525 minutter i alle turneringer – i underkant av 17 kamper totalt dersom vi deler det på 90.

Sist de røde var i aksjon, mot Nottingham Forest i FA-cupen før landslagspausen, var han tydelig frustrert da han ble tatt av banen. 28-åringen hadde ikke spilt noen stor kamp, men var nok misfornøyd med at han kun fikk sjansen i 64 minutter.

Kontrakten hans går ut sommeren 2023, og så langt har det ikke vært snakk om kontraktsforhandlinger og forlengelse.

Nyrik Premier League-klubb viste interesse

Paul Joyce i The Times skriver at Newcastle United viste interesse for midtbanespilleren i januarvinduet, men det var liten interesse fra spillerne om å dra videre. 

Det er trolig fortsatt innstillingen, skriver Joyce: «Mer førstelagsfotball er én ting, men å snu ryggen til Anfield vil fortsatt være vanskelig».

Han vil ikke være overrasket dersom fremtiden hans fortsatt er usikker til sommeren, og mener Liverpool har tid til å se en ekstra gang på Oxlade-Chamberlain, og om han har noen fremtid i klubben.

Liverpool - Watford spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium.