Firmino løper igjen

Roberto Firmino løper igjen, men Villarreal-kampen kommer for tidlig.

Roberto Firmino nærmer seg spill igjen etter å ha vært ute med skade siden semifinalen i FA-cupen mot Manchester City for drøye to uker siden. Jürgen Klopp sa mandag på sin pressekonferanse at brasilianeren løper igjen etter å ha slitt med en ankelskade. 

– Skaden er ikke alvorlig, men det har vært veldig smertefullt, sa Klopp.

Firmino kommer til å reise til Villarreal sammen med resten av Liverpool-troppen i ettermiddag, men han kommer ikke til å være i kamptroppen til tirsdagens kamp. Helgens hjemmekamp mot Tottenham er nok et mer realistisk mål for lagets nummer 9, som var i bra form før skaden. 

Klopp kunne meddele at resten av troppen nå er friske og skadefrie. Divock Origi, Curtis Jones og Kostas Tsimikas slet med mageproblemer i forrige uke, men det ser ikke ut til at noen flere spillere har blitt smittet. 

Villarreal-manager Unai Emery har på sin side meddelt at den viktige spissen Gerard Moreno er klar til kamp, men at en annen stjerne er usikker. Les mer om det her