Se høydepunktene fra lørdagens kamperDet ble for lett for City mot nyopprykkede Bournemouth

Den andre serierunden er i full gang.

Aston Villa - Everton 2-1

Dagens første kamp var mellom Aston Villa og Everton, der managerduellen mellom Steven Gerrard og Frank Lampard var det som hadde fått mest oppmerksomhet inn mot kampen.

Det var den tidligere Liverpool-kapteinen som kunne smile etter oppgjøret. Danny Ings og Emiliano Buendia scoret målene, mens Lucas Digne scoret et selvmål for Everton.

Den blå naboen står med null poeng etter to serierunder.

Manchester City - Bournemouth 4-0

Det var nok ikke så mange som hadde forventet at City skulle snuble i årets første hjemmekamp mot nyopprykkede Bournemouth.

Det gjorde de heller ikke. City ledet 3-0 til pause etter at Ilkay Gundogan, Kevin de Bruyne og Phil Foden hadde scoret. Etter pause scoret Jefferson Lerma selvmål etter forarbeid av Joao Cancelo.

Med det står City med seks poeng av seks mulige etter to serierunder. Det var nok ikke her noen hadde forventet en hjelpende hånd, men Liverpool er rett og slett nødt til å vinne mot Crystal Palace på mandag.

Arsenal - Leicester 4-2

Gabriel Jesus er en spiller som har fått enormt med oppmerksomhet i sommer, og spesielt av Fantasy Premier League-managere. Lørdag viste han hvorfor.

Med to scoringer og to målgivende til Granit Xhaka og Gabriel Martinelli senket han Leicester City nesten på egenhånd, og den tidligere Liverpool-målvakten Danny Ward hadde en veldig tøff dag på jobben.

William Saliba storspilte i første kamp mot Palace forrige helg. I hjemmedebuten ble det litt tøffere, med selvmål etter pause. James Maddison scoret Leicesters andre mål.

Wolverhampton - Fulham 0-0

Fulham imponerte stort mot Liverpool forrige helg, men var ikke like gode i de høye temperaturene på Molinieux lørdag kveld.

Det var likevel Fulham som var nærmest å ta de tre poengene, da Aleksandar Mitrovic ikke klarte å gjøre det samme som han gjorde forrige helg – nemlig å score på straffe. Samme mann kunne forøvrig vært utvist på overtid, men slapp unna med gult kort.

Brighton - Newcastle 0-0

To lag som har fått mye ros den siste uken. Brighton så ut til å være nærmest scoring, og spesielt den tidligere røde Adam Lallana kunne ha scoret.

Brighton måtte klare seg uten spissen Neal Maupay, og før avspark kunne Graham Potter meddele at det var fordi han var på vei til Nottingham Forest på en permanent overgang.

Southampton - Leeds 2-2

Det var målløst til pause på St. Mary’s, før det tok fullstendig av etter pause. Da hadde spissen Patrick Bamford gått av med skade, igjen, men Leeds sin helt fra forrige helg gjorde det igjen. Rodrigo scoret to mål på et kvarter i andreomgang, og poengene så ut til å bli med tilbake opp til Elland Road.

Joe Aribo reduserte da det gjensto 18 minutter – før Kyle Walker-Peters banket ballen i mål ni minutter før slutt. Med det delte de to lagene poengene på sørkysten.