Ny Doak-scoring var ikke nok

Liverpool U18 klarte ikke følge opp den flotte sesongåpningen.

Med 6-2-seier over Middlesbrough i sesongåpningen var det grunn til optimisme da Liverpools U18-lag lørdag reiste til Leeds for den andre serierunden. Men denne gangen ble to baklengsmål for mye til å få med seg poeng.

De røde startet med Lewis Koumas og Ben Doak i angrepsrekken, duoen som scoret henholdsvis fire og to mål forrige helg, men Leeds klarte stort sett å holde unna.

Til pause stod det 0-0, før hjemmelaget avgjorde kampen i løpet av de fem første minuttene av andre omgang. Max McFadden og Charlie Crew sørget for at det plutselig stod 2-0.

Liverpool forsøkte å slå tilbake, og den 16 år gamle nykommeren fra Celtic, Doak, scoret etter 63 minutter. Marc Bridge-Wilkinson forsøkte å snu kampen ved å gjøre fire bytter i løpet av omgangen, men Leeds holdt unna.

Dermed er fasit tre poeng etter to kamper for U18-laget.