– Jeg har gitt ham et klaps i nakken mens han har vært suspendert. Det slipper han fra nå av

Jürgen Klopp vil nå ha Darwin Nunez tilgjengelig igjen.

Darwin Nunez ble utvist da Liverpool tok imot Crystal Palace midt i september. Nå har han sonet sin straff, og stått over mot Manchester United, Bournemouth og Newcastle.

Nå Everton venter i tidligkampen på lørdag vil uruguayaneren igjen være tilgjengelig. Det er forøvrig det oppgjøret i Premier League der vi har sett flest røde kort. 23 ganger har en spiller blitt utvist i disse kampene.

– Da det ble klart at det var tre kamper, noe vi innså veldig raskt, tenkte vi «åh, den første kampen han kan spille igjen i er derbyet!». Så dersom han ikke hadde fått det røde kortet for tre kamper siden, så ville det kanskje skjedd nå! Men han har lært leksen sin, spøkte Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse.

Ser veldig bra ut

Klopp forteller om en spiller som har sett veldig bra ut på treningsfeltet de siste ukene.

– Han er i veldig god form, og dersom du ser på hvordan vi kom gjennom dette med å vinne de to siste kampene, ser vi ikke på det som noe negativt.

– I tiden han har vært ute har vi prøvd å gi ham litt ekstra fysisk trening, i tillegg til innspill taktisk. Han virker å ha funnet seg veldig godt til rette nå. Enda mer enn tidligere. Han har hatt en veldig god siste uke. Hva vi skal gjøre med det, får dere vente og se i morgen.

Klopp har ikke latt ham glemme det røde kortet – men Nunez kan nå se frem til å slippe flere håndflater i nakken fra sjefen sin.

– Han er veldig glad for å være tilbake, og for at han ikke er suspendert, for hver gang jeg har gitt ham en «high-five» har jeg gitt ham et klaps i nakken også, slik at han ikke glemmer det! Ja, det kan jeg gi meg med nå. Han ser frem til det, det er jeg ganske sikker på. Engelsken hans har ikke forbedret seg så mye i de siste 10-15 dagene, men det ser ut som han gleder seg, sier Klopp.

Everton - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V sport PL og Viaplay

  • – Det er en drøm å være her https://www.liverpool.no/nyheter/2022/9/det-er-en-droem-aa-vaere-her/