Byggetillatelsen går ikke ut før i september 2019

Liverpool FC har bedre tid på seg til å starte byggingen av en ny Anfield Road End enn flere kilder har meldt tidligere.

20. jun 2018 kl 16.58 Einar Kvande

På anleggssiden er Liverpools fremste prioritet akkurat nå å få bygd et nytt treningsanlegg for førstelaget i tilknytning til akademiet i Kirkby.

– Vi håper å komme igang med det prosjektet allerede i juli, uttaler Andy Hughes i Liverpool FC til Anfield-klubbens offisielle nettside.

– Vi har også på plass en byggetillatelse for å utvide Anfield Road, og den utløper ikke før i september 2019, noe som er senere enn det som har blitt rapportert av enkelte kilder, legger Hughes til.

– Vi kommer til å legge ned mye tid og innsats for å gjøre dette prosjektet så bra som mulig. Alt er i rute. Vi kan finne pengene som kreves til denne utbyggingen, og nå handler det om å finne den beste løsningen, forutsatt at det er gjennomførbart når alle forhold er tatt i betraktning.

Hughes sa også at klubben har fokus på å øke antallet vanlige billetter i forbindelse med en ombygging av denne kortsiden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]