£2500 til An Hour For Others

Supporterklubben har støttet lokal veldedighetsorganisasjon på Merseyside og deres program for jula.

17. nov 2016 kl 20.55 Tore Hansen

For noen dager siden dukket det opp en melding på Facebook-gruppa til "An Hour For Others". (se faksimile).

Kevin Morland og kona Gill skrev hvordan de ønsket å hjelpe 11 familier lokalt på Merseyside med mat og det andre nødvendigheter over jula.

De trengte £2500 for å klare dette og supporterklubben bestemte seg raskt for å trå til. Dagen etter overførte vi pengene AHFO trenger for å hjelpe disse familiene igjennom julestria.

LES OGSÅ: Sakho dukket opp

Vi har over tid sett hvilken fantastisk jobb Kevin og Gill gjør på fritiden for å hjelpe medmennesker i Liverpool som trenger litt ekstrahjelp i hverdagen. De er begge i full jobb og vi vet det ofte er krevende og samle inn midlene som trengs til driften.

Vi går inn i en tid som er vanskelig for mange familier. Forholdet mange norske røde har til Merseyside går langt utover det som skjer på Anfield-gresset, og det føltes derfor riktig å komme med dette bidraget på vegne av våre medlemmer.

BA OM HJELP på FACEBOOK:
BA OM HJELP på FACEBOOK:  For noen dager siden ba Kevin Morland om hjelp til å hjelpe 11 familier med det viktigste over jula.

Slik kan du også bidra

Hvis du som privatperson, Liverbirdsklubben din, puben gjengen går på under kamper, etc ønsker å bidra til «An Hour for Others» kan små og store summer sendes rett til dem via PayPal: [email protected].

Takk for all bidrag som kommer - Walk on!

Sjekk også deres nettsted: www.anhourforothers.co.uk

Har du innspill til journalisten?
[email protected]