Medlemsundersøkelse:Den mobile lommeboka

Har du fått SMS med mulighet til å fornye medlemskapet ditt? Hvilke betalingsløsninger ønsker du hos supporterklubben?

29. nov 2016 kl 21.22 Tore Hansen

Med over 40.000 medlemmer som alle skal fornye en gang i året er det viktig at vi kan tilby enkle og effektive måter å både å melde seg inn og fornye medlemskapet på. Den tradisjonelle giroen er på full vei ut hos oss, som hos mange andre.

Årsaken til av giroen forsvinner er kosten til porto og pakking, samt at det finnes enklere og sikrere måter å betale kontingenten på.

I dag går det for eksempel ut en SMS til de som skal fornye på denne tiden av året. Dette for å spare kost og teste nye betalingsmåter. Hvis du ikke benytter deg av den kommer det giro på vanlig måte.

Betale via mobiltelefonen?

Supporterklubben har brukt eFaktura de siste årene og siden mars også vært på Vipps og mCash. Litt av problemet med de to siste er at det enda ikke er åpent for fullgode "providere" som enkelt kan knyttes til vårt medlemsregister. Det rulles imidlertid ut i disse dager - samtidig som MobilePay er på full vei.

Spørreundersøkelse

Vi ønsker imidlertid en tilbakemelding fra deg som medlem i forhold til hvilken måte du betaler kontingenten på i dag og hvilke nye betalingsmuligheter du ønsker vi satser på fremover.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]