TV-aksjonen 2017:Bli med og slå de andre Premier League-klubbene!

UNICEF har utfordret Liverpool-supportere til å samle inn mer penger enn alle de andre lagenes supportere.

21. okt 2017 kl 16.40 LFCSCN / UNICEF

Søndag 22. oktober gjennomføres Norges største dugnad, TV-aksjonen. I år går pengene fra aksjonen til UNICEFs arbeid med å sikre skolegang til barn i krig og konfliktområder. Når barn fratas muligheten til å få opplæring står et helt lands fremtid på spill. Derfor er det utrolig viktig å sikre at barn får mulighet til å gå på skolen.

UNICEF Norge sier at de er utrolig stolt og glad for at Liverpool Supporterklubb vil bruke supportertreffet på Sentrum Scene til også å sette fokus på årets TV-aksjon, og bidra til at enda flere barn skal få gå på skole.

For å engasjere så mange som mulig til å bidra i morgendagens innsamling har UNICEF utfordret Liverpool-supporterne til å samle inn mer penger enn alle de andre Premier League lagenes supportere. Det vil være mulig å følge innsamlingsresultatene fortløpende, og TV2 Sporten vil også følge innsamlingen.

– Liverpools norske supportere har tidligere samlet inn mye penger til UNICEFs arbeid med å sikre barn skolegang og helsetjenester, og vi er stolte over at dere vil bidra i år også, sier Ivar Stokkereit i UNICEF Norge

– Så blir det spennende å se om Liverpools supportere klarer å mobilisere så mye at de samler inn mere enn alle de øvrige PL-supporterne. Erfaringsmessig er Liverpools supportere svært gavmilde, men dette blir en real utfordring!

– Supporterklubben gir 10.000 kroner til TV-aksjonen, og håper at røde i hele landet blir med og støtter årets aksjon, sier daglig leder Tore Hansen i en kommentar.

Supportertreffet i Oslo

Liverpool spiller bortekamp mot Tottenham og vi får besøk av John Arne Riise og Phil Babb på Sentrum Scene.

Bli med på sesongens første supportertreff på Sentrum Scene i forbindelse med Liverpools bortekamp mot Tottenham.

Vi får besøk av John Arne Riise, som blant annet vil selge sin selvbiografi før kampen samt snakke om kampen både før og etter.

Med oss blir også Phil Babb som var en viktig del av et spennende Liverpool-mannskap på 90-tallet.

Kampen starter klokken 17.00 - dørene åpner klokken 15.30.

Barn har adgang i følge med voksne på galleriet.

Arrangementet er gratis og åpent for alle røde. Du trenger med andre ord ikke medlemskap i supporterklubben, men vi anbefaler jo selvfølgelig det! Arrangør er Liverpool FC Supporterklubb i samarbeid med Rockefeller/John Dee/Sentrum Scene.

Har du innspill til journalisten?