Hjelp med å holde YNTA gående

Podcastskaper Rasmus Wold trenger støtte for å holde liv i You’ll Never Talk Alone.

21. okt 2017 kl 21.44 LFCSCN

Siden høsten 2015 har Rasmus Wold spilt inn sin ukentlige Liverpool-podcast «You’ll Never Talk Alone». I skrivende stund har det blitt utgitt 91 episoder, og det forhåndsinnspilte radioprogrammet har blitt et «must» for mange norske røde som oppladning inn mot helga.

Det koster litt å lage podcast, og sponsorene har uteblitt. Derfor har Wold gått til det steget at han har startet en innsamlingskasjon på Spleis for å få få inn noen kroner for å kunne holde det gående i mange sesonger til.

Tar mye tid

– Utfordringen min er at jeg elsker å lage YNTA, men at jeg tidvis må nedprioritere annen jobb i form av «gigs», firmajobber, reiser og skriving fordi podcasten tar ganske mye tid. Jeg booker studio og gjestene selv, skriver manus og er tilstede på sosiale medier. Jeg liker å forberede meg godt, og ønsker innspill fra lytterne om tema og spørsmål i tillegg til det jeg har forbreredt, sier programlederen.

– Lytterne er veldig engasjerte, og det er ekstremt kult. Det blir mange diskusjoner på Twitter - men ja, det koker rett og slett ned til at jeg er avhengig av å få noe igjen for å lage YNTA siden det tar så mye av tiden. Slik at det kan vies energi, tid og fokus!

Supporterklubben sponser

Forrige sesong sponset supporterklubben podcasten, og Tore Hansen forteller at den vil få støtte også denne sesongen.

– Supporterklubben har fulgt og støttet YNTA siden oppstarten. Vi er imponert oevr både innhold og kvalitet, og mener det er viktig å beholde en ukentlig norsk LFC-podcast. Vi vil fortsette å sponse, og håper og tror denne fundraiseren er med på å sikre driften videre, sier Tore Hansen.

Overveldende respons

Wold startet innsamlingsaksjonen fredag kveld, og litt over et døgn etterpå har det kommet inn nesten 35.000 kroner.

– Det er helt overveldende å se hvor mye som er kommet inn. Det varmer selvfølgelig veldig, og gjør at jeg gjerne vil fortsette, sier programlederen.

Lytt til den siste episoden på iTunes, eller direkte i din nettleser under.

Har du innspill til journalisten?