Fantasy Premier League:Olav Olsen best av nær 7000

Det er tett i toppen i supporterklubbens FPL-konkurranse.

3. okt 2017 kl 20.07 Arild Skjæveland

Premier League er godt i gang, og det er selvsagt også supporterklubbens Fantasy Premier League-konkurranse. Hele 6925 spillere meldte seg på, og nok en gang er en tur til Anfield førstepremien ved endt sesong.

Best så langt er det Olav Olsen som gjør det. Laget hans «Hernia», har plukket 489 poeng så langt, noe som gjør at han er nummer én i vår liga, og nummer 12 i Norge. På verdensbasis er han nummer 217 av nær 5,2 millioner spillere.

Liverpool er godt representert på Olsens lag, med Philippe Coutinho, Mohamed Salah og Roberto Firmino alle på laget.

11 poeng bak finner vi en gammel kjenning. Anders Hognestad vant supporterklubbens konkurranse forrige sesong, og skal denne sesongen på tur til Anfield. Skal virkelig Bryne-mannen kunne vinne to sesonger på rad, med sitt lag «Krydder»?!

Salah har fått mest poeng

Mohamed Salah er Liverpool-spilleren som er mest valgt på spillet, og er også den spilleren som har plukket soleklart flest poeng. På sesongens sju første kamper har han fått 43 poeng. Bare åtte spillere i Premier League har fått flere. Sergio Agüero har flest, med sine 52.

Roberto Firmino er andremann fra Liverpool på lista, med sine 33 poeng, mens Philippe Coutinho følger som nummer tre med 25 poeng. Ikke verst, på kun tre runder fra den lille magikeren.

At det er Liverpools angripere som er de mest populære valgene denne sesongen, er kanskje ingen overraskelse. Mohamed Salah er mest populær, og valgt av 34,4%. Deretter følger Firmino (22,4%), Sadio Mané (11,3%), Philippe Coutinho (8,3%) og Emre CAn (6,7%). I skrivende stund er det Danny Ward og Jon Flanagan som er minst populære. Begge med 0,0%.

Premiene

Også i år er førstepremien en tur til Anfield. Alle kan delta i ligaen, men for å kunne innkassere premier må en ha gyldig medlemskap i supporterklubben.

1. Tur til Anfield - fly, tre netter på hotell og kampbillett for én person neste sesong (2018-19).
2. Signert drakt av en spiller.
3. Valgfri kampdrakt fra 2018-19-sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]