An Hour For Others:- Støtten fra Norge driver oss videre!

Liverbirds Steinkjer overrakte i helga en sjekk £3000 til «An Hour For Others». Kevin Morland sier organisasjonen overlever i stor grad på støtten i fra norske supportere.

29. okt 2017 kl 14.11 Tore Hansen

Hvis du fortsetter nedover Walton Breck Road, forbi Anfield, retning «Flat Iron og Cabbage Hall kommer til krysset med Breck Road. Midt i det krysset har veldedighetsorganisasjonen «An Hour For Others» nå etablert seg med egne lokaler.

Kevin og samboeren, Gillian Watkins, møter oss i døra. Det hyggelig paret viser gjestene fra Steinkjer rundt i lokalet og forklarer samtidig hva de ønsker å oppnå med AHFO.

LIKER IKKE SAMFUNNSUTVIKLINGEN

- Vi ser en samfunnsutvikling vi ikke liker. Det tette samfunnet våre foreldre og besteforeldre vokste opp i er borte. Det blir større forskjeller og færre muligheter for mange barn, forklarer paret.

- Mange eldre og barnefamilier lever dessverre i fattigdom, fortsetter Kevin. – Vi er i kontakt med mange som sliter i hverdagen, og vi forsøker å gjøre den lille forskjellen. Jeg er håndverker og sammen med gode partnere går vi rundt og hjelper både familier og eldre med å fikse på hus og for forsøker å være medmennesker.

EGET LOKALE:
EGET LOKALE:  I bunnen av Walton Breck Road finner du lokalene til An Hour For Others.

An Hour For Others ble stiftet for ca tre år siden og er basert på det enkle prinsippet at vi alle kan hjelpe andre. Enten med praktiske oppgaver, være hyggelig og inkluderende og med mer trengende oppgaver.

Kevin fortsetter: - Nå har vi endelig fått et eget lokale her i Breck Road og tilbyr også kokkekurs – med vekt på billig, men sunt kosthold. Vi har yogatimer, samtalegrupper og tilbyr også meditasjon. Alt takket være frivillig som stiller opp for oss – og støtten fra gode venner i Norge. Vi er evig takknemlige og uten støtten fra nordmenn hadde det vært vanskelig å holde liv i AHFO.

- VIL GI NOE TILBAKE TIL BYEN OG FOLKENE HER

Styremedlem i Liverbirds Steinkjer, Stig Frode Mære, sier de håper å kunne fortsette støtten til AHFO. – Vi liker måten de tenker og driver på, og for oss som supporterklubb er det viktig å kunne støtte slike lokale charities. Denne byen byr på så mye for oss som gjester og det er viktig for oss å kunne være med å gi noe tilbake.

BESØK PÅ ALDER HEY:
BESØK PÅ ALDER HEY:  8 år gamle Louis Henry har det siste året mistet muligheten til å gå og har hatt mange opphold på sykehus. For noen uker siden fikk han besøk av Trent Alexander-Arnold, i regi av An Hour For Others.

SLIK KAN DU STØTTE

Hvis din lokale supporterklubb eller du som privatperson ønsker å støtte arbeidet til AHFO så kan du kontakte Kevin og Gill via denne emailen: [email protected]

Følg dem på Facebook og Twitter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]