LIVERBIRDS STEINKJER:  Delegasjonen fra Steinkjer med sjekken til den frivillige hjelpeorganisasjonen An Hour For Others.

An Hour For Others:- Støtten fra Norge driver oss videre!

Liverbirds Steinkjer overrakte i helga en sjekk £3000 til «An Hour For Others». Kevin Morland sier organisasjonen overlever i stor grad på støtten i fra norske supportere.

Hvis du fortsetter nedover Walton Breck Road, forbi Anfield, retning «Flat Iron og Cabbage Hall kommer til krysset med Breck Road. Midt i det krysset har veldedighetsorganisasjonen «An Hour For Others» nå etablert seg med egne lokaler.

Kevin og samboeren, Gillian Watkins, møter oss i døra. Det hyggelig paret viser gjestene fra Steinkjer rundt i lokalet og forklarer samtidig hva de ønsker å oppnå med AHFO.

LIKER IKKE SAMFUNNSUTVIKLINGEN

- Vi ser en samfunnsutvikling vi ikke liker. Det tette samfunnet våre foreldre og besteforeldre vokste opp i er borte. Det blir større forskjeller og færre muligheter for mange barn, forklarer paret.

- Mange eldre og barnefamilier lever dessverre i fattigdom, fortsetter Kevin. – Vi er i kontakt med mange som sliter i hverdagen, og vi forsøker å gjøre den lille forskjellen. Jeg er håndverker og sammen med gode partnere går vi rundt og hjelper både familier og eldre med å fikse på hus og for forsøker å være medmennesker.

EGET LOKALE:  I bunnen av Walton Breck Road finner du lokalene til An Hour For Others.

An Hour For Others ble stiftet for ca tre år siden og er basert på det enkle prinsippet at vi alle kan hjelpe andre. Enten med praktiske oppgaver, være hyggelig og inkluderende og med mer trengende oppgaver.

Kevin fortsetter: - Nå har vi endelig fått et eget lokale her i Breck Road og tilbyr også kokkekurs – med vekt på billig, men sunt kosthold. Vi har yogatimer, samtalegrupper og tilbyr også meditasjon. Alt takket være frivillig som stiller opp for oss – og støtten fra gode venner i Norge. Vi er evig takknemlige og uten støtten fra nordmenn hadde det vært vanskelig å holde liv i AHFO.

- VIL GI NOE TILBAKE TIL BYEN OG FOLKENE HER

Styremedlem i Liverbirds Steinkjer, Stig Frode Mære, sier de håper å kunne fortsette støtten til AHFO. – Vi liker måten de tenker og driver på, og for oss som supporterklubb er det viktig å kunne støtte slike lokale charities. Denne byen byr på så mye for oss som gjester og det er viktig for oss å kunne være med å gi noe tilbake.

BESØK PÅ ALDER HEY:  8 år gamle Louis Henry har det siste året mistet muligheten til å gå og har hatt mange opphold på sykehus. For noen uker siden fikk han besøk av Trent Alexander-Arnold, i regi av An Hour For Others.

SLIK KAN DU STØTTE

Hvis din lokale supporterklubb eller du som privatperson ønsker å støtte arbeidet til AHFO så kan du kontakte Kevin og Gill via denne emailen: [email protected]

Følg dem på Facebook og Twitter.

Del

An Hours For Others

05.05.2018 16:02

Innsamling for:Fans Supporting Foodbanks og An Hour For Others

Supporterklubben har startet en pengeinnsamling til grassroot-organisasjonene "Fans Supporting Foodbank" og "An Hours For Others". Sjekk hvordan du kan gi ditt bidrag.

Siste Til vår nyhetsoversikt
14.08.2018 kl 21:56

Kan gå mot omkamp om dato for «Deadline Day»

Datoen for når overgangsvinduet skal stenge skal diskuteres igjen.

+
14.08.2018 kl 20:19

Liverpool er fortsatt tredjeseedet

Benfica tok seg videre til siste hinder.

+
14.08.2018 kl 17:24

Salah måtte snakke med politiet

Liverpools stjernespiller ble filmet da han brukte mobiltelefonen mens han var i bil.

+
14.08.2018 kl 15:57

Slutt på lange kvelder i ligacupen

Ekstraomganger blir tatt bort fra årets turnering – og det er bare en av flere store endringer.

+