West Bridgeford FC vant høstquizen

Ni lag stilte denne gangen til dyst for å delta i SBFs fotballquiz på The Scotsman.

15. okt 2017 kl 15.14 Supporterunionen for Britisk Fotball

Som vanlig var det SBFs Trond Fuhre og Anders Christensen som var kveldens quizmastere, og som hadde ansvaret for hver sin omgang. Supporterunionen stilte mannsterke med både Ray Tørnkvist og Harald Unhjem på plass i staben. I tillegg var det i regi av FansBet for første gang mulig å sette penger på hvem som ville gå av med seieren. Om noen traff med oddsen er en annen historie...

Første omgang besto av spørsmål om alt fra Brightons fire forskjellige stadioner opp gjennom historien til det obligatoriske Birmingham-spørsmålet om hvilken klubb The Blues hentet Isaac Vassell ifra.

Runde 2 var tradisjonen tro en ren bildequiz, og denne gangen var temaet «PFA Player Of The Year» fra 1973/74-sesongen og fram til i dag. Her skulle man kjenne igjen spilleren på bildet, for øvrig ikke nødvendigvis avbildet i den aktuelle klubbdrakten, finne ut hvilken klubb han representerte den sesongen han mottok prisen og i hvilken sesong dette skjedde. Bare kjente spillere altså, men ikke nødvendigvis så lette å kjenne igjen likevel. Rundens nøtter her var nok Colin Todd, Pat Jennings og Norman Hunter. Disse spillerne var det bare ett lag som greide å dra kjensel på.

Det ble en ganske jevn quiz denne gangen, men til slutt var det West Bridgeford FC som trakk det lengste strået og gikk av med seieren, tre poeng foran Robbie Stockdale FC. Aston Villa knep tredjeplassen etter en sterk andrerunde.

De flotte premiene ble denne gangen levert av TV2, Viasat Norge, Ving Norge, The Scotsman, SBF og Publicom Forlag.
Resultater:

1. West Bridgeford FC – 74 (40+34)
2. Robbie Stockdale FC – 71 (31+40)
3. Aston Villa – 61.5 (27+34.5)
4. Sixpence Lauget – 55 (26+29)
5. FansBet – 59 (23+36)
6. Rossco – 57 (24.5+32.5)
7. Oslo Liverbirds - 52 (27+25)
8. Bjørn To Lose – 44 (20.5+23.5)
9. QP-Ars – 27 (11+16)

Har du innspill til journalisten?