God jul!

Det er klart for høytid, men fotballen ruller videre i England. Liverpool.no tar seg ikke julefri, men ønsker å ønske alle medlemmer og lesere en riktig god jul.

24. des 2017 kl 16.29 [email protected]

Liverpool feirer julaften på fjerdeplass i Premier League. Også sist sesong var Liverpool på fjerdeplass etter halvspilt sesong.

Før Jürgen Klopp tok over må man faktisk tilbake til 2008-2009 for å finne sist gang laget gjorde det så bra i første halvdel av sesongen. Etter en heseblesende kamp mot Arsenal, og nok en uavgjort som kunne føles som tap, er det en framgang det er lov å glede seg over.

Julehøytiden er også en fotballhøytid på balløya, og vi i Liverpool.no vil holde deg oppdatert om stort og smått rundt din favorittklubb også gjennom jula. Selvsagt følger vi tett opp kampene mot Swansea på boxing day, mot Leicester 30. desember og når Burnley er motstander 1. nyttårsdag både før, under og etter.

Hvis du trenger litt lesestoff fram til juleribba kan du lese hele nyeste kopite digitalt her.

Hvis du trenger en gave i siste liten eller selv ønsker å feire jul med medlemskap i supporterklubben, kan du gjøre det ved å trykke her.

Kopshop gir deg for øvrig 30 prosent hele julaften.

Vi i Liverpool supporterklubb ønsker alle våre medlemmer og lesere en riktig God Jul.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]