5 ferske podcast-episoder:Hør Celtics tidligere førstelagstrener snakke om Van Dijk

YNTA-programleder Rasmus Wold har nå lagt ut hele fem ferske episoder som tar for seg januarvinduet,

I den ene episoden er tidligere førstelagstrener i Celtic, Haakon Lunov, gjest.

Han forteller om hvordan det var å jobbe tett med Virgil van Dijk, om han tror han er en god signering, og om hvordan van Dijk faktisk er, både som spiller og som person.

Lytt til episoden påiTuneseller direkte i din nettleser under.

I Serie A-episoden snakker Rolf-Otto Eriksen og Paul Thomas Clay blant annet om LFC-linkede Stefan de Vrij, den komplette midtstopperen Koulibaly i Napoli, det perfekte spisskjøpet Andrea Belotti, Inter-keeper Handanovic, den nye midtbanestjernen Milinković-Savić og mange andre spennende spillere.

Lytt til episoden påiTuneseller direkte i din nettleser under.

I La Liga-episoden snakker Petter Veland og Jonas Giæver om Sevillas utfryste Steven N'Zonzi som de tror kan være en perfekt match for LFC. De tror også Inigo Martinez ville vært en nydelig signering og forteller oss både om realistiske og utilgjengelige spillere fra Spania. De kommer også med sin mening om Coutinho/Barcelona-sagaen.

Lytt til episoden påiTuneseller direkte i din nettleser under.

I Ligue 1-episoden snakker Arilas Berg Ould-Saada om alt fra Thomas Lemar og Nabil Fekir til Jean-Michaël Seri og Fabinho. Han snakker om de neste store eksportvarene fra den franske ligaen og hvilke spillere LFC virkelig bør jakte på.

Lytt til episoden påiTuneseller direkte i din nettleser under.

I Bundesliga-episoden er Eivind Bisgaard Sundet og Petter Bø Tosterud gjester og oppdaterer oss på hvordan Naby Keita har gjort det denne sesongen, om det er mulig å hente Leon Goretzka gratis til sommeren, Jonathan Tah, Max Meyer sin nye og spennende rolle i Schalke, supertalentene i Leverkusen og hvilke midtstoppere og defensive midtbanespillere LFC bør være ute etter.

Lytt til episoden påiTuneseller direkte i din nettleser under.