70-tallshelter kommer til Norge

Liverpool-legendene Ray Clemence og Kevin Keegan besøker henholdsvis Oslo og Molde.

3. feb 2017 kl 16.20 [email protected]

The Hawk. Ray Clemence. De fleste spissene som møtte ham, møtte veggen. I 1978–79 slapp han inn fire mål på 21 kamper på Anfield. Mannen vant alt som var å vinne med Liverpool, bortsett fra Cupvinnercupen. Clemence ble også FA-cupmester for Tottenham Hotspur, der han spilte fra 1981 til 1988. Hauken er en av ytterst få spillere som har spilt fem FA-cupfinaler eller flere på øyriket.

Lørdag 11. februar kommer han til Oslo for å være med på fotballbokbad på Dr. Jekyll's Pub.

Under bokbadet samtaler han med sin gode venn og tidligere VG-journalist og Sport i Bilder-redaktør Reidar Martinsen. De vil snakke om hans karriere og fotballskolen Martinsen drev og Clemence deltok som instruktør på på 1980- og 90-tallet.

Clemence følger også meget godt med på dagens fotball og vil også fortelle om sitt syn på Liverpool og Tottenham under årets sesong.

I tillegg vil forfatterne av boka Alt var mye bedre under Keegan fortelle historier om Spurs- og Liverpool-legender som for eksempel Jimmy Greaves, Glenn Hoddle, Joey Jones, Jimmy Case og Kevin Keegan.

Arrangementet er et samarbeid mellom Supporterunionen for Britisk fotball, Liverpool FC Supporters Club Norway, Tottenhams Venner, Reidar Martinsen, Alt var mye bedre under Keegan og Dr. Jekyll's Pub.

Dato: Lørdag 11. februar
Sted: Dr. Jekyll's pub
Klingenberggata 4, 0161 Oslo
Kl: 17.00.
Inngang: Kr 150,- og hver gjest får én drikke i baren på inngangsbilletten (kontant eller Vipps).
Aldersgrense: 18 år.

Kevin Keegan kommer til Molde mandag 20. mars for å holde foredraget «You get the team you deserve».

Lederskap, motivasjon og lidenskap er noe av det Mr. Keegan vil prate om på Bjørnsonhuset, et foredrag som for øvrig blir eksklusivt for Romsdalsregionen. Temaet vil nok interessere både næringsliv og idrettsfolk, ettersom man setter sammen lag på begge arenaer.

I tillegg vil det nok også bli en tur langs «memory lane» fra Kevin Keegans fantastiske fotballkarriere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]