Aldridge skryter av norske fans i Echo

«De var helt fantastiske fans, og det var en fryd å underholde dem».

1. nov 2016 kl 09.41 Arve Vassbotten

John Aldridge var i helga på Sentrum Scene der han sammen med rundt 400 norske Liverpool-fans så Crystal Palace-kampen. Nå skriver han om opplevelsen fra supportertreffet i Oslo i sin spalte i Liverpool Echo.

«De var helt fantastiske fans, og det var en fryd å underholde dem. Man snakker med dem og Liverpool er deres liv ved siden av familien. De jobber for å spare opp for å komme til Anfield tre eller fire ganger i sesongen. Det er derfor vi er en så stor klubb, at vi har fans som det over hele verden», skriver han.

Liverpool i blodet

Tittel på innlegget i bunnen av hans ukentlige spalte er «Ikke kritiser de reisende – de rødes globale fanbase gjør klubben spesiell».

«Jeg var heldig som ble født i Liverpool og kunne følge Liverpool, andre er ikke så heldige. De følger Liverpool fra ung alder, fra når fedrene fortalte dem om det, og de så på Match of the day (Tippekampen) da det var den eneste fotballen de fikk se. Det gikk i blodet deres, og noen av de tingene jeg ser når jeg er i utlandet ville forbauset deg», skriver spisslegenden og legger til det imponerende med at supporterklubben har nær 40.000 fans.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]