Har du opprettet pålogging?

For å få fullt utbytte av medlemskapet ditt bør du opprette en bruker her på Liverpool.no. Da har du tilgang til alt redaksjonelt, forumet, digitalt Kopite og mer.

12. jul 2016 kl 10.18 Tore Hansen

Etter vi la om til den nye Liverpool.no ble det gjort en vask på brukerne. For noen av dere betyr det at brukeren ikke ble med overgangen eller ikke tilfredsstiller de nye kravene til brukernavn.

En viktig endring for pålogging Min Side er for øvrig at du kan bruke din email og brukernavn om hverandre ved pålogging. Du trenger kun brukernavn hvis du vil skrive på Kopforum.

Det har også blitt gjort endringer og forbedringer på funksjonalitet, slik at du som medlem enkelt kan gjøre endringer på profil og bruker via alle dine devicer – ikke bare desktop.

Slik kommer du i gang

Hvis du ikke har hatt bruker tidligere klikk på «Login» og deretter på «Ønsker du å opprette en bruker, klikk her». To av tre av de verdiene det blir spurt om må være riktig. Tips: hvis du kjenner ditt medlemsnummer, bruk det pluss postnummer.
Navnet ditt må skrives nøyaktig slik det ligger i databasen vår, og hvis en bokstav er feil vil det feile.

Hvis du står fast så kontakt: [email protected].

NB: Email er ID for pålogging. Hvis din email ligger i et gammelt utgått medlemskap eller også blir brukt av et familiemedlem vil det komme feilmelding. Kontakt oss da, så ordner vi en fix.

PÅLOGGING:
PÅLOGGING:  Du kan logge på med din email eller brukernavn, hvis du har aktivert deg. Hvis du ikke er aktivert, klikk på "opprette en bruker" øverst.

Hvis du har bruker og den ikke fungerer

Vi måtte oppdatere oss i forhold til mer moderne databasemessige krav i forhold til brukernavn. Vi gjorde derfor en vask på brukernavn i forbindelse med re-lanseringen av Liverpool.no.

Hvis du ikke kommer i gang med din gamle bruker kan det være fordi den ikke ble over og ikke tilfredsstilte nye krav til brukernavn:
- et brukernavn må være på minst tre og max 30 bokstaver eller tall
- norske tegn kan ikke brukes
- spesialtegn, apostrofer, etc kan ikke brukes
- det må ikke være mellomrom mellom navn

Det kan også være andre årsaker til at brukeren din ikke kom over ved flytting eller at du ikke får godkjent en bruker.

Hvis du står fast så kontakt: [email protected].

Hvis har en bruker og ikke passord, klikk her for nytt passord. Får melding om at vi ikke har registrert din email betyr det enten at du ikke har en bruker tilknyttet medlemskapet eller at emailen din ikke er i bruk lenger.

For å komme i gang hvis du ikke har bruker - all annen info på deg er korrekt - klikk her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]